Använder ni er av cookies?

• Ja det gör vi. För att ge dig en bättre upplevelse och bättre rekommendationer, och för att förenkla ditt användande av vår webbshop använder vi oss av så kallade cookies på tooorch.com. En ”cookie” är en liten text-fil som sparas på din dator utan att göra någon skada eller ta något nämnvärt utrymme. Den gör så att vi kan ’komma ihåg’ produkter som du har lagt i din varukorg, och den hjälper oss att ge dig mer skräddarsydda erbjudanden i relation till vem du är och vad du är intresserad av.

Som kund hos Tooorch kan man alltid välja bort användandet av cookies även om det innebär att du inte kan slutföra ditt köp hos oss. Däremot har du fortsatt tillgång till all information på hemsidan och kan se alla produkter och priser och göra allt du vill utom just att slutföra köp. Man kan ändra inställningarna i sin webbläsare så att cookies blockeras eller så att din webbläsare meddelar när en hemsida vill använda cookies.

Man kan också när man vill radera alla existerande cookies i sin webbläsare efter ett genomfört besök. Notera att nästa gång du återvänder har vi ingen vetskap om vem du är eller vilka preferenser du har. Om du inte aktivt blockerar cookies nästa gång kommer nya cookies återigen att sparas på din dator.