Jag har inte fått min order. Vad händer med fakturan?

• Faktura-mejlet brukar komma fram före paketet men du ska såklart inte betala förrän du har fått hem det du har beställt. Om din order inte levererats när fakturans förfallodatum närmar sig rekommenderar vi dig att kontakta oss så att vi kan undersöka vad som hänt. Du når oss på [email protected]. Uppdatera även Klarna om situationen genom att logga in här eller i deras app. I appen väljer du fakturan och klickar sedan på ”Problem? Vi hjälper dig!”. Svea kommer då att pausa fakturan så att du kan betala när du har fått beställningen.