Vad innebär "få först betala senare"

• Köp det du älskar idag och njut av det direkt. Eller, prova och fundera i några dagar innan du betalar. Helt avgiftsfritt.

I kassan: Välj att betala inom 30 dagar, i slutet av månaden eller om ett par månader. Oavsett vilket alternativ du väljer så ingår alltid Klarnas köparskydd.

Din betalningsperiod börjar när beställningen skickas. Det innebär att du kan ta dig tid att prova din vara i lugn och ro innan du bestämmer dig.

Fakturan skickas samtidigt som din order och du betalar enkelt online eller i Klarnas app. Där kan du även snooza din betalning vilket betyder att den flyttas framåt i tiden.

• Betala räntefritt upp till 3 månader efter köpet.
    • Returnera varor direkt i Klarnas app och betala bara för dom du behåller.

Vi rekommenderar: Klarna Smooth App

Klarnas App är ett fantastiskt sätt att hantera betalningar, fakturor, påminnelser och returer. Vi rekommenderar starkt att du laddar ner den. Läs mer och ladda ner här.