Jag har fått en faktura men inte mottagit några varor?

• Du behöver såklart inte betala fakturan innan du har fått det du beställt. Om du har frågor om leveransen bör du kontakta oss så att vi kan kontrollera att din order gått iväg ordentligt. Uppdatera Klarna under tiden om situationen genom att logga in här eller i deras app. I appen väljer du fakturan och klickar på ”Problem? Vi hjälper dig!” så kommer Klarna att kunna pausa fakturan.

Vi rekommenderar: Klarna Smooth App
    Klarnas App är ett fantastiskt sätt att hantera betalningar, fakturor, påminnelser och returer. Vi rekommenderar starkt att du laddar ner den. Läs mer och ladda ner här.