Hur fungerar "Betala i slutet av X"?

• Ibland kan vi komma att erbjuda dig att ”Betala i slutet av X-månad” som innebär att du som kund inte behöver betala förrän i slutet av kommande månad. Köpet hamnar på en så kallad kontofaktura, som du även har möjlighet att delbetala, och skickas i mitten på samma månad som betalningen ska vara Klarna tillhanda. Har du redan en pågående delbetalning hamnar köpet på din befintliga kontofaktura. Om du är osäker på vilket betalsätt du har valt kan du alltid se det i bekräftelsemejlet som skickas till den mejladress du angav när du handlade. Du kan också se det genom att logga in här eller i Klarnas app.

Har du Klarnas app rekommenderar vi dig att sätta på notiser. Du får då en notifikation när fakturan närmar sig förfallodatum. Du kan även betala kontofakturan direkt i appen.