Jag har returnerat delar av min order. Vad gör jag med betalningen?

• Börja med att logga in här eller i Klarnas app. Gå till det berörda köpet och klicka på "Rapportera retur".

Då kommer din faktura att pausas automatiskt så att du inte behöver betala under tiden returen görs. När vi har mottagit och registrerat returen så kommer du få en uppdaterad faktura från Klarna för de varor du har valt att behålla.