Hur tar jag bort cookies - Google Chrome

• I Google Chrome är det enkelt att ta bort Cookies. Gå till menyn för inställningar - det är de tre små prickarna längst till höger om sökfältet uppe i din browser. I den menyn finns "historik". Klicka där. Det öppnar en ny flik med alla dina tidigare besökta webplatser.

Till vänster finns ett vertikalt menyfält och där kan du klicka på "Rensa webbinformation". Klicka på den och du får upp en menyruta där du kan välja vad du vill ta bort. Du kan välja att ta bort all historik eller bara cookies. Klicka på "Rensa data" för att bekräfta. Klart!