Hur tar jag bort cookies - Safari

• Vill du göra det enkelt för dig väljer du alternativet Rensa historik i Safaris huvudmeny (bredvid äpplet i menyraden). Du kan välja mellan att radera alltifrån den senaste timmen till all historik i rullgardinsmenyn. Vill du rensa ut cookies och cache för enskilda webbplatser ska du bege dig till Safari -> Inställningar -> Integritetsskydd och sedan klicka på knappen Detaljer som återfinns bredvid texten som talar om X webbplatser lagrade cookies eller andra data.