Hur får jag rätt däcktryck med en CO2 pump?

• Att få rätt lufttryck med en CO2 pump är det moment som är svårast. Det bästa är att få i lite för mycket först och sen släppa ut luft tills du har ditt önskade lufttryck. Var försiktig så att du inte har en alldeles för stor patron för ditt användande – det kan i värsta fall ge överpåfyllning och risk för skador på slang och däck även om det är ovanligt. Läs gärna mer om hur du använder en CO2 pump i vår guide här.

Var alltid noggrann med ditt däcktryck – ha med en digital däcktrycksmätare (läs gärna vår guide om att välja däcktrycksmätare) så att du är säker på att ha det rätta trycket. Läs gärna vår guide om rätt lufttryck om du vill lära dig mer.