Behöver jag hjässband på min pannlampa?

• Ett hjässband är ett "extra" band som går över huvudet. Det gör att din pannlampa sitter stadigare på huvudet. När du utför aktiviteter som gör att din kropp rör sig vertikalt - t.ex. när du springer - gör hjässbandet ett enormt bra jobb i att säkerställa att lampan sitter fast.

Vi rekommenderar starkt att du väljer en pannlampa med hjässband om du utför någon av följande aktiviteter:

• Springer
    • Rör dig på stökiga underlag - t.ex. bergshällar eller skogsstigar
    • Orienterar

Klicka här för att se alla pannlampor med hjässband.

En pannlampa med hjässband.