Hur fungerar fakturabetalning?

• Du får en faktura skickad till dig på den e-post du angett när du genomförde köpet. Om du laddar ner Sveas app och loggar in med mobilt bank ID kan du få mer information om din faktura. Fakturabetalning kostar inget extra. När du väljer fakturabetalning får du omedelbart veta om Sveas kan godkänna att du betalar med faktura. Svea kan komma att göra en kreditkontroll. Om det skulle vara att det inte går är du välkommen att betala med andra betalningsmetoder.