Hur matchar jag underlaget?

• Var du skall cykla styr valet av däck till stor del. Vi har delat in alla underlag i 8 huvudtyper och matchat alla däck mot den indelningen. Du kan enkelt filtrera våra däck utifrån vilka underlag du vill kunna cykla på.

De flesta däck klarar 2-3 olika underlag. Du kan välja hur många underlag du vill i filtret och vi visar dig då alla däck som omfattas av de underlagen. Bäst utfall får du om du väljer 2-3. Läs gärna vår guide om de olika underlagen här.