När och hur får jag min kontofaktura?

• Kontofakturan skickas ut till dig i mitten av varje månad via mejl eller post. Om du får den per post men hellre vill ha den på mejl kan du alltid ändra detta genom att logga in här eller i Klarnas app och klicka på "Få fakturan via mejl" under Kommunikation i dina inställningar. Vill du däremot få fakturan per post istället för mejl kan du höra av dig till Klarna så hjälper de dig.

Vi rekommenderar: Klarna Smooth App

Klarnas App är ett fantastiskt sätt att hantera betalningar, fakturor, påminnelser och returer. Vi rekommenderar starkt att du laddar ner den. Läs mer och ladda ner här.