Hur skickar jag tillbaka en vara?

  • Vi skickar alltid med en returfraktsedel i varje paket. Använd den (du kommer att bli debiterad 79 kronor för frakten). Du kan också välja att själv skicka varan (och betala) på vilket sätt du vill. Det viktigaste är att ditt ordernummer finns med i paketet så att vi vet vems order det är som dyker upp. Det går inte att godkänna en retur om vi inte vet att paketet kommer från dig. 

    1. Paketera ditt returpaket noga – du måste ha ett tåligt ytter-emballage så att din retur kommer fram till oss i gott och säljbart skick. Det skall inte vara större eller väga mer än vad det gjorde när vi skickade det till dig. Tänk på att du inte får tejpa eller sätta returfraktsedeln direkt på varans kartong.
    2. Tejpa fast returfraktsedeln på paketet. Om du vill ha mer information om returfrakt hittar du det här
    3. Lämna ditt paket på ditt närmaste paketombud och spara ditt kvitto på att du lämnat in paketet.
    4. Avvakta därefter tills vi kontaktar dig – det kommer att ta minst en vecka men ibland upp till trettio dagar; vi tar hand om returerna så fort vi kan och när de kommit in till oss. När vi har godkänt returen skickar vi dig en bekräftelse till din epostadress. Då får du också information om hur du får tillbaka dina pengar. Normalt sätter vi tillbaka beloppet via samma betalningsmedel du använde vid beställningen. 
  • Fick du svar på din fråga?