Hur gör man en retur?

  • Det är enkelt att göra en retur hos oss. Enligt distanshandelslagen har du alltid 14 dagars öppet köp - men vi vill att du skall vara nöjd så vi ger dig hela 60 dagar på dig! Under den tiden kan du returnera varan. Du får ångra dig och göra retur oavsett anledning. Villkoret är såklart att du inte använt varan och att produktens emballage/etiketter finns kvar. 

    För att göra en retur skickar du helt enkelt tillbaka paketet till oss – vi skickar med returfraktsedel i varje paket. Om du använder den medskickade returfraktsedeln för din retur kommer du att bli debiterad 79 kr för returfrakten via Klarna. OBS: det är jätteviktigt att du packar de produkter som du skall returnera i samma paket eller samma storlek på paket som du fick från oss. På så sätt blir inte returen dyrare. Spara kvittot som du får när du lämnat in paketet till ombudet, tills dess att vi hanterat din retur.

    Det är också viktigt att returen av produkten kommer tillbaka till oss i säljbart skick; det innebär att din retur och produkt skall vara förpackad i originalförpackningen och den skall inte ha använts. Ingen form av tejpning på originalförpackningen kan accepteras – därför måste du använda ett robust ytteremballage. Alla etiketter skall sitta kvar på varorna och eventuella manualer skall bifogas.

    Lycka till med din retur - hör av dig om något skulle gå snett eller verka oklart! Det gör du lättast på [email protected].

  • Fick du svar på din fråga?