Kan jag köpa och få leverans trots Corona och Covid-19?

• Absolut - vi kör på som vanligt! Många butiker upplever för närvarande försenade leveranser på grund av ökad efterfrågan - vi har inga problem utan hinner ta hand om varje kund med massor med kärlek!

Använd spårningsnumret som du fått (du får ett email med en leverans-avisering så snart vi förberett ditt paket för att skickas) för att kontrollera status för din beställnings beräknade leverans. Om det har uppstått ett problem med din order, så kan du snabbt och enkelt kontakta oss på [email protected] eller om det rör betalningar rapportera detta till Klarna dygnet runt i deras app.

Du rapporterar ett problem med en försenad leverans genom att klicka på det berörda köpet och sedan “Problem? Vi hjälper dig!” för att sedan välja alternativet “Jag har inte fått min leverans”. Detta innebär att köpet tillfälligt pausas för att ge dig och butiken tid till att hitta en lösning tillsammans.